Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Krydret linsesuppe med abrikos
Hovedret
Serveringer: 4
Denne suppe er mættende i sig selv, men du kan sagtens servere den med groft brød eller en rest kogte ris for ekstra mæthed og fylde.
Ingredienser
Fremgangsmåde
2 spsk Urtekram kokosolie
4 fed hvidløg
1 rødløg
6 Urtekram tørrede abrikoser
1 spsk revet frisk ingefær
2 tsk Urtekram karry
1 tsk Urtekram stødt gurkemeje
1 tsk Urtekram kardemomme
1 courgette i skiver
2 dåser Urtekram kokosmælk
3 dl vand
3 dl Urtekram røde linser
2 tsk havsalt
70 g babyspinat
Pynt
Friske korianderblade
Varm kokosolie i en stor gryde.
Skær rødløget i skiver og hak hvidløg og abrikoser.
Steg løg, hvidløg og abrikoser i olien sammen med revet ingefær, karry, gurkemeje og kardemomme.
Tilsæt courgette og steg, indtil den er blød.
Tilsæt kokosmælk, vand, linser og salt. Lad suppen småkoge i 20-25 minutter.
Sluk for varmen og rør spinat i.
Server suppen i skåle og top med friske korianderblade.
Ingredienser
2 spsk Urtekram kokosolie
4 fed hvidløg
1 rødløg
6 Urtekram tørrede abrikoser
1 spsk revet frisk ingefær
2 tsk Urtekram karry
1 tsk Urtekram stødt gurkemeje
1 tsk Urtekram kardemomme
1 courgette i skiver
2 dåser Urtekram kokosmælk
3 dl vand
3 dl Urtekram røde linser
2 tsk havsalt
70 g babyspinat
Pynt
Friske korianderblade
Fremgangsmåde
Varm kokosolie i en stor gryde.
Skær rødløget i skiver og hak hvidløg og abrikoser.
Steg løg, hvidløg og abrikoser i olien sammen med revet ingefær, karry, gurkemeje og kardemomme.
Tilsæt courgette og steg, indtil den er blød.
Tilsæt kokosmælk, vand, linser og salt. Lad suppen småkoge i 20-25 minutter.
Sluk for varmen og rør spinat i.
Server suppen i skåle og top med friske korianderblade.
Lignende opskrifter
Sprød tofu i rød karry med risnudler
Pizza med rødbede og rosenkål
Tofusalat med sød kartoffel og tahindressing
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent