Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Kornotto med svampe, hasselnødder & vilde urter
Salat
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
2 spsk. olivenolie
300 g skyllet perlebyg* (el. perlespelt*/perlerug)
3 spsk. æblecidereddike
1½ l Herbarmare urteboullion
1 løg, finthakket
2 fed finthakket hvidløg
200 g gulerødder i skiver
250 g halverede, hvide champignon
100 g blandede svampe (f.eks. østershatte, kantareller, brune champignon)
50 g hasselnødder
30 g smør
1 håndfuld revet parmesan
1 håndfuld vilde urter (f.eks. ramsløg, skovsyre el. tallerkensmækkere)
Varm olien op og sauter de finthakkede løg og hvidløg til de er blanke og gennemsigtige.
Tilsæt halvdelen af champignon og gulerødder, sauter yderligere.
Skru op for varmen og tilsæt kerner og eddike, rør grundigt og lad eddikedampen forsvinde, tilsæt så 2 dl bouillon.
Kog op under omrøring og lad det herefter simre, indtil væsken er kogt ind.
Tilsæt mere væske og rør løbende, smag til og når kernerne er lækre og stadig med lidt bid tages gryden af varmen.
Steg champignon, svampe og hasselnødder i smør på en pande.
Smag til med salt og peber. Rør smør og parmesan i.
Anret med lidt ekstra grofthakkede hasselnødder, urter og parmesanflager.
Ingredienser
2 spsk. olivenolie
300 g skyllet perlebyg* (el. perlespelt*/perlerug)
3 spsk. æblecidereddike
1½ l Herbarmare urteboullion
1 løg, finthakket
2 fed finthakket hvidløg
200 g gulerødder i skiver
250 g halverede, hvide champignon
100 g blandede svampe (f.eks. østershatte, kantareller, brune champignon)
50 g hasselnødder
30 g smør
1 håndfuld revet parmesan
1 håndfuld vilde urter (f.eks. ramsløg, skovsyre el. tallerkensmækkere)
Fremgangsmåde
Varm olien op og sauter de finthakkede løg og hvidløg til de er blanke og gennemsigtige.
Tilsæt halvdelen af champignon og gulerødder, sauter yderligere.
Skru op for varmen og tilsæt kerner og eddike, rør grundigt og lad eddikedampen forsvinde, tilsæt så 2 dl bouillon.
Kog op under omrøring og lad det herefter simre, indtil væsken er kogt ind.
Tilsæt mere væske og rør løbende, smag til og når kernerne er lækre og stadig med lidt bid tages gryden af varmen.
Steg champignon, svampe og hasselnødder i smør på en pande.
Smag til med salt og peber. Rør smør og parmesan i.
Anret med lidt ekstra grofthakkede hasselnødder, urter og parmesanflager.
Lignende opskrifter
Couscous salat med nødder og krydderurter
Grønkålssalat: Fetafyldte dadler, Pærer & hasselnødder
Jordbærsalat med belugalinser & lakrids
Kålsalat med granatæble & honningristede nødder
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent