Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Banan-kernebrød
Brød & Bagværk
Serveringer: 1
Ingredienser
Fremgangsmåde
3 modne bananer
1 pose stenalderbrødmix
50 g groft kokosmel
1 tsk. salt
½ tsk. vaniljepulver
4 æg
Tænd ovnen på 160 grader.
Mos bananerne.
Rør de tørre ingredienser sammen, og blend dem med en stavblender.
Tilsæt banan og æggene et af gangen.
Fordel blandingen i en form beklædt med bagepapir, og bag i 50-60 min.
Nyd brødet samme dag, enten som tilbehør til en fyldig salat eller med smør.
Ingredienser
3 modne bananer
1 pose stenalderbrødmix
50 g groft kokosmel
1 tsk. salt
½ tsk. vaniljepulver
4 æg
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 160 grader.
Mos bananerne.
Rør de tørre ingredienser sammen, og blend dem med en stavblender.
Tilsæt banan og æggene et af gangen.
Fordel blandingen i en form beklædt med bagepapir, og bag i 50-60 min.
Nyd brødet samme dag, enten som tilbehør til en fyldig salat eller med smør.
Lignende opskrifter
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Luksuriøs vegansk chokoladekage
Gulerodsbrød med kerner og dadler
Bananbrød (glutenfri og laktosefri)
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent