Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Ærtesuppe med peberrodsfløde & bladselleri agurk topping
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 bakke bacontern
1 bundt forårsløg
1 fed hvidløg
1 l Herbamare urtebouillon
2 dl grønne linser eller delikatesselinser
500 g frosne ærter
Lille håndfuld krydderurter f.eks. koriander og/eller mynte
½-1 dl piskefløde
Peberrodsfløde
2 dl piskefløde
Friskrevet skal af en økologiske citron
1 spsk. friskrevet peberrod
Nip havsalt
Bladselleri/agurk topping
2 stængler blegselleri, skåret i små tern
½ agurk, skåret i små tern
1 spsk. olivenolie
Nip havsalt
Steg baconternene og tag baconen op, svits løg og forårsløg hurtigt i baconfedtet.
Skyl linserne og tilsæt dem sammen med bouillonen.
Lad småkoge ca. 20 min under låg.
Tilsæt ærter, krydderurter og fløde og blend med en stavblender til en fin grøn og ensartet suppe.
Rør den peberrod og citronskallen i fløden og smag til med salt.
Bland de finthakkede agurketern og bladselleristængler med salt og olie.
Server evt. med ristet rugbrødstrekanter.
Ingredienser
1 bakke bacontern
1 bundt forårsløg
1 fed hvidløg
1 l Herbamare urtebouillon
2 dl grønne linser eller delikatesselinser
500 g frosne ærter
Lille håndfuld krydderurter f.eks. koriander og/eller mynte
½-1 dl piskefløde
Peberrodsfløde
2 dl piskefløde
Friskrevet skal af en økologiske citron
1 spsk. friskrevet peberrod
Nip havsalt
Bladselleri/agurk topping
2 stængler blegselleri, skåret i små tern
½ agurk, skåret i små tern
1 spsk. olivenolie
Nip havsalt
Fremgangsmåde
Steg baconternene og tag baconen op, svits løg og forårsløg hurtigt i baconfedtet.
Skyl linserne og tilsæt dem sammen med bouillonen.
Lad småkoge ca. 20 min under låg.
Tilsæt ærter, krydderurter og fløde og blend med en stavblender til en fin grøn og ensartet suppe.
Rør den peberrod og citronskallen i fløden og smag til med salt.
Bland de finthakkede agurketern og bladselleristængler med salt og olie.
Server evt. med ristet rugbrødstrekanter.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillet peberfrugt og spidskål
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent