Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Blåbærristede rosenkål med hasselnødder
Hovedret
Serveringer: 2
Af
Kirsten Skaarup
Ingredienser
Fremgangsmåde
30 g hasselnødder
4 spsk olivenolie
50 g skalotteløg
2 fed hvidløg
½ kg rosenkål
3-4 spsk blåbærssirup eller ahornsirup
Skær nødderne i skiver og rist dem gyldne i 1 spsk olie. Sæt dem til side.
Skær løg og hvidløg i skiver og steg dem i resten af olien.
Del rosenkålene i halve eller kvarte. Du kan også dele dem i mange blade.
Kom rosenkålen på panden, tilsæt blåbærsiruppen og steg rosenkålen ved rask varme.
Drys med lidt salt og smag til, evt. med mere blåbærsirup.
Drys hasselnødderne på ved serveringen.
Ingredienser
30 g hasselnødder
4 spsk olivenolie
50 g skalotteløg
2 fed hvidløg
½ kg rosenkål
3-4 spsk blåbærssirup eller ahornsirup
Fremgangsmåde
Skær nødderne i skiver og rist dem gyldne i 1 spsk olie. Sæt dem til side.
Skær løg og hvidløg i skiver og steg dem i resten af olien.
Del rosenkålene i halve eller kvarte. Du kan også dele dem i mange blade.
Kom rosenkålen på panden, tilsæt blåbærsiruppen og steg rosenkålen ved rask varme.
Drys med lidt salt og smag til, evt. med mere blåbærsirup.
Drys hasselnødderne på ved serveringen.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillet peberfrugt og spidskål
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent