Vi bruger cookies og andre tracking teknologier for at forbedre din oplevelse på vores website, til at vise personaliseret indhold, målrettede annoncer og til at forstå hvor vores besøgende kommer fra.
Blinis med forårstopping
Frokost & Aftensmad
30 min
Serveringer: 20
Blinis er små boghvedepandekager toppet med delikat fyld. Kan toppes med pesto, rogn eller dine yndlingskrydderier.
Boghvedepandekager
3 dl koldt vand
2 æg
1 tsk. salt
200 g Urtekram boghvedemel
1 tsk. Urtekram bagepulver
Lidt olie til stegning
Forslag til topping
Mozzarella, pesto, basilikum, tomat
Avocado, radise, chili, koriander, lime
Cremefraiche, kaviart, dild, rødløg, citron
Pisk vand, æg og salt sammen. Bland mel med bagepulver.
Pisk melet i.
Kom lidt olie på en varm pande.
Steg 20-24 små tykke pandekager i lidt olie på den varme pande. Steg på begge sider, ca. 1-2 minutter på hver side.
Anret boghvedepandekagerne på et stort fad. Top med din favorit topping, og servér straks, som en
nem, grøn velkomst eller snack.
Ingredienser
Boghvedepandekager
3 dl koldt vand
2 æg
1 tsk. salt
200 g Urtekram boghvedemel
1 tsk. Urtekram bagepulver
Lidt olie til stegning
Forslag til topping
Mozzarella, pesto, basilikum, tomat
Avocado, radise, chili, koriander, lime
Cremefraiche, kaviart, dild, rødløg, citron
Fremgangsmåde
Pisk vand, æg og salt sammen. Bland mel med bagepulver.
Pisk melet i.
Kom lidt olie på en varm pande.
Steg 20-24 små tykke pandekager i lidt olie på den varme pande. Steg på begge sider, ca. 1-2 minutter på hver side.
Anret boghvedepandekagerne på et stort fad. Top med din favorit topping, og servér straks, som en