Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Blomkålssuppe, agurk-mynte & melon-koriander topping
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
Suppe
1 Blomkål
1 liter herbamare boullion
2 dl fløde
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
Havsalt og peber
Citronsaft
Agurk-mynteolie
1 dl. Oliven- eller tidselolie*
½ agurk
10 mynteblade
Havsalt*
Melon-koriander topping
½ honningmelon, udkernet og skåret i tern
½ agurk, udkernet og skåret i tern
1 håndfuld friske koriander
Pil og hak løg og hvidløg og sautér dem i olivenolien til de er møre og klare.
Skyl blomkålen og skær den i grove stykker som kommes i gryden og svitses med løgene i et par minutter.
Kom bouillon og fløde på og lad det simre ved moderat varme i ca. 25 minutter.
Blend suppen til en cremet konsistens og smag den til med salt, peber og citronsaft.
Skræl ½ agurk og fjern kernerne med en ske.
Skær den i mindre stykker og kom den i en blender med tidselolie, mynteblade og et nip salt.
Blend det hele til en mos.
Skær melonen i små tern.
Skræl ½ agurk og fjern kernerne og skær også denne i små fine tern.
Skyl koriander i koldt vand og hak dem fint og bland det sammen med melon og agurk.
Anret den varme suppe med agurk/mynte olien og toppingen.
Servér straks.
Ingredienser
Suppe
1 Blomkål
1 liter herbamare boullion
2 dl fløde
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
Havsalt og peber
Citronsaft
Agurk-mynteolie
1 dl. Oliven- eller tidselolie*
½ agurk
10 mynteblade
Havsalt*
Melon-koriander topping
½ honningmelon, udkernet og skåret i tern
½ agurk, udkernet og skåret i tern
1 håndfuld friske koriander
Fremgangsmåde
Pil og hak løg og hvidløg og sautér dem i olivenolien til de er møre og klare.
Skyl blomkålen og skær den i grove stykker som kommes i gryden og svitses med løgene i et par minutter.
Kom bouillon og fløde på og lad det simre ved moderat varme i ca. 25 minutter.
Blend suppen til en cremet konsistens og smag den til med salt, peber og citronsaft.
Skræl ½ agurk og fjern kernerne med en ske.
Skær den i mindre stykker og kom den i en blender med tidselolie, mynteblade og et nip salt.
Blend det hele til en mos.
Skær melonen i små tern.
Skræl ½ agurk og fjern kernerne og skær også denne i små fine tern.
Skyl koriander i koldt vand og hak dem fint og bland det sammen med melon og agurk.
Anret den varme suppe med agurk/mynte olien og toppingen.
Servér straks.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillet peberfrugt og spidskål
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent