Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Glutenfri aspargestærte med cashewcreme
Hovedret
Serveringer: 4
Af
Kirsten Skaarup
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tærtebund
75 g boghvedemel
50 g risfuldkornsmel
25 g mandelmel (kan erstattes af rismelet ovenfor)
25 g glutenfri havregryn
3/4 dl sojafløde
1 spsk tamari (soja)
ca. 1 dl vand
Tærtefyld
25 g cashewnødder
25 g ramsløg (kan erstattes af spinatblade eller basilikum)
1 1/2 dl sojafløde
1 spsk citronsaft
1/2 kg asparges
ekstra ramsløg
evt. løgkarse
Bland de tørre ingredienser til tærtebunden godt sammen med et lille drys salt.
Tilsæt sojfløde og tamari.
Rør vandet i lidt ad gangen og ælt dejen sammen med så meget vand, den kan tage.
Dejen skal være så fast, at den kan rulles ud.
Lad dejen hvile en halv times tid.
Kom nødderne i blenderen og blend til de er findelte.
Snit de valgte grønne blade og tilsæt dem sammen med fløde og citronsaft.
Blend blandingen til den er cremet. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Skræl aspargsene og skær dem evt. i stykker, så de passer til den form du har valgt.
Rul dejen ud på et melet bord og læg den i en smurt bageform eller i et tærtefad.
Forbag bunden i en 200 grader varm ovn ca. 10 minutter.
Fordel cashewcremen på bunden og læg aspargesene i tærten i et pænt mønster.
Kom lidt friskkværnet peber på og bag tærten færdig, ca. 20 minutter.
Pynt tærten med små ramsløgblade og evt. blade og blomster af løgkarse.
Ingredienser
Tærtebund
75 g boghvedemel
50 g risfuldkornsmel
25 g mandelmel (kan erstattes af rismelet ovenfor)
25 g glutenfri havregryn
3/4 dl sojafløde
1 spsk tamari (soja)
ca. 1 dl vand
Tærtefyld
25 g cashewnødder
25 g ramsløg (kan erstattes af spinatblade eller basilikum)
1 1/2 dl sojafløde
1 spsk citronsaft
1/2 kg asparges
ekstra ramsløg
evt. løgkarse
Fremgangsmåde
Bland de tørre ingredienser til tærtebunden godt sammen med et lille drys salt.
Tilsæt sojfløde og tamari.
Rør vandet i lidt ad gangen og ælt dejen sammen med så meget vand, den kan tage.
Dejen skal være så fast, at den kan rulles ud.
Lad dejen hvile en halv times tid.
Kom nødderne i blenderen og blend til de er findelte.
Snit de valgte grønne blade og tilsæt dem sammen med fløde og citronsaft.
Blend blandingen til den er cremet. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Skræl aspargsene og skær dem evt. i stykker, så de passer til den form du har valgt.
Rul dejen ud på et melet bord og læg den i en smurt bageform eller i et tærtefad.
Forbag bunden i en 200 grader varm ovn ca. 10 minutter.
Fordel cashewcremen på bunden og læg aspargesene i tærten i et pænt mønster.
Kom lidt friskkværnet peber på og bag tærten færdig, ca. 20 minutter.
Pynt tærten med små ramsløgblade og evt. blade og blomster af løgkarse.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillet peberfrugt og spidskål
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent