Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Græskarsuppe med saltede græskarkerner
Hovedret
Serveringer: 2
Af
Louisa Lorang
Ingredienser
Fremgangsmåde
Saltede græskarkerner
100 g økologiske græskarkerner
2 tsk. salt
3 spsk økologisk citronsaft
Suppe
1 økologisk løg
3 fed hvidløg
2 stilke økologisk bladselleri
1 økologisk æble
800 g økologisk græskarkød, i terninger
Lidt økologisk olivenolie
1 l økologisk grøntsagsbouillon
1-2 spsk økologisk citronsaft
Salt
Tilbehør
2 dl økologisk parboiled spelt
Økologisk citronbåde
Rist græskarkernerne på en varm, tør pande i 1-2 min.
Kom citronsaft og salt på. Lad citronen fordampe og saltet sætte sig på græskarkernerne.
Tag dem af panden og lad dem køle af.
Hak løg og hvidløg.
Skær bladselleri i skiver, skræl æblet og skær det i både, kassér kernehuset.
Sautér løg, hvidløg, bladselleri, æble og græskar i olivenolie i en stor, varm gryde.
Lad det sautere i 5-8 min., men uden at det tager farve.
Kom bouillon på og lad suppen simre under låg i ca. 20 min., eller til grøntsagerne er helt møre.
Blend suppen med en stavblender og smag til med citron og salt.
Skyl spelten og kog den mør i usaltet vand i ca. 15 min., eller til den er mør.
Dræn overskydende vand fra.
Anret kogt spelt i 2-3 dybe tallerkner.
Top med suppe og til sidst sprøde græskarkerner.
Servér straks med citronbåde til.
Ingredienser
Saltede græskarkerner
100 g økologiske græskarkerner
2 tsk. salt
3 spsk økologisk citronsaft
Suppe
1 økologisk løg
3 fed hvidløg
2 stilke økologisk bladselleri
1 økologisk æble
800 g økologisk græskarkød, i terninger
Lidt økologisk olivenolie
1 l økologisk grøntsagsbouillon
1-2 spsk økologisk citronsaft
Salt
Tilbehør
2 dl økologisk parboiled spelt
Økologisk citronbåde
Fremgangsmåde
Rist græskarkernerne på en varm, tør pande i 1-2 min.
Kom citronsaft og salt på. Lad citronen fordampe og saltet sætte sig på græskarkernerne.
Tag dem af panden og lad dem køle af.
Hak løg og hvidløg.
Skær bladselleri i skiver, skræl æblet og skær det i både, kassér kernehuset.
Sautér løg, hvidløg, bladselleri, æble og græskar i olivenolie i en stor, varm gryde.
Lad det sautere i 5-8 min., men uden at det tager farve.
Kom bouillon på og lad suppen simre under låg i ca. 20 min., eller til grøntsagerne er helt møre.
Blend suppen med en stavblender og smag til med citron og salt.
Skyl spelten og kog den mør i usaltet vand i ca. 15 min., eller til den er mør.
Dræn overskydende vand fra.
Anret kogt spelt i 2-3 dybe tallerkner.
Top med suppe og til sidst sprøde græskarkerner.
Servér straks med citronbåde til.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillet peberfrugt og spidskål
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent