Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Grøntsags satay med peanutsauce
Hovedret
Serveringer: 6
Ingredienser
Fremgangsmåde
Grillspyd
1 rød peber
1 gul peber
1 aubergine
1 squash
1 rødløg
Marinade
6 spsk. tamari
2 tsk. honning
Peber
Limesaft
Peanutsauce
4 spsk. crunchy peanutbutter
1 tsk. tamari
3 tsk. limesaft
½ fed hvidløg, presset
Vand
Skær grøntsagerne i store tern.
Læg grillspyddene i vand for at sikre, at træet ikke brænder, når spyddene skal grilles.
Lav marinaden til grillspyddene og vend grøntsagerne rundt i marianden.
Tag grillspyddene op af vandet og lav spyddene med skiftevis peber, aubergine, squash og løg.
Grill enten spyddene i ovnen eller på en havegrill.
Hvis du vælger ovnen, sættes ovnen på funktionen grill på 230-250 grader indtil grøntsagerne begynder at få tage farve.
Vend dem med jævne mellemrum, så de får farve hele vejen rundt.
Lav i mellemtiden peanutbutter dippen.
Rør alle ingredienserne sammen i en skål og smag til med tamari og limesaft.
Hvis du synes, at dippen er for tyk, tilsættes lidt vand.
Ingredienser
Grillspyd
1 rød peber
1 gul peber
1 aubergine
1 squash
1 rødløg
Marinade
6 spsk. tamari
2 tsk. honning
Peber
Limesaft
Peanutsauce
4 spsk. crunchy peanutbutter
1 tsk. tamari
3 tsk. limesaft
½ fed hvidløg, presset
Vand
Fremgangsmåde
Skær grøntsagerne i store tern.
Læg grillspyddene i vand for at sikre, at træet ikke brænder, når spyddene skal grilles.
Lav marinaden til grillspyddene og vend grøntsagerne rundt i marianden.
Tag grillspyddene op af vandet og lav spyddene med skiftevis peber, aubergine, squash og løg.
Grill enten spyddene i ovnen eller på en havegrill.
Hvis du vælger ovnen, sættes ovnen på funktionen grill på 230-250 grader indtil grøntsagerne begynder at få tage farve.
Vend dem med jævne mellemrum, så de får farve hele vejen rundt.
Lav i mellemtiden peanutbutter dippen.
Rør alle ingredienserne sammen i en skål og smag til med tamari og limesaft.
Hvis du synes, at dippen er for tyk, tilsættes lidt vand.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillet peberfrugt og spidskål
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent