Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Grydebrød med rødløg og spirulina
Hovedret
Serveringer: 1
Ingredienser
Fremgangsmåde
4 dl vand
20 g gær
3 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
100 g grahamsspeltmel
400 g sigtet speltmel
Topping
Olivenolie
Flagesalt
Rødløg
Spirulina
Rør gær ud i vand til det er opløst.
Rør derefter olie, salt og grahamsspeltmel i, tilsæt derefter sigtet speltmel lidt efter lidt, mens der røres godt rundt og til sidst æltes en dej.
Kom dejen i en skål, læg et rent klæde over og lad den hæve en times tid på køkkenbordet.
Smør et ovnfast fad på ca. 25×25 cm. eller beklæd det med bagepapir. Fold dejen et par gange på køkkenbordet og tryk den derefter ud i formen.
Lad den hæve 30 minutter mere og stik derefter dybe huller ned i brødet med fingrene der lige er smurt med lidt olie.
Dryp derefter med olie og drys med spirulina, rødløg og flagesalt.
Tænd ovnen på 200 grader og bag brødet i 15-20 minutter.
Ingredienser
4 dl vand
20 g gær
3 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
100 g grahamsspeltmel
400 g sigtet speltmel
Topping
Olivenolie
Flagesalt
Rødløg
Spirulina
Fremgangsmåde
Rør gær ud i vand til det er opløst.
Rør derefter olie, salt og grahamsspeltmel i, tilsæt derefter sigtet speltmel lidt efter lidt, mens der røres godt rundt og til sidst æltes en dej.
Kom dejen i en skål, læg et rent klæde over og lad den hæve en times tid på køkkenbordet.
Smør et ovnfast fad på ca. 25×25 cm. eller beklæd det med bagepapir. Fold dejen et par gange på køkkenbordet og tryk den derefter ud i formen.
Lad den hæve 30 minutter mere og stik derefter dybe huller ned i brødet med fingrene der lige er smurt med lidt olie.
Dryp derefter med olie og drys med spirulina, rødløg og flagesalt.
Tænd ovnen på 200 grader og bag brødet i 15-20 minutter.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillet peberfrugt og spidskål
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent