Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Kartoffelsalat med ristede kartofler og urter
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kartoffel Salat
800 g små økologiske kartofler
190 g (1 glas) grillede artiskokker
360 g (1 glas) kalamata oliven
50 g soltørrede tomater
1/2 rødløg
75 g ruccola
1 spsk. ekstra jomfru olivenolie
1 knivspids himalayasalt
1 knivspids friskkværnet sort peber
Brøndkarse til pynt
Urtedressing
2 spsk. ekstra jomfru olivenolie
2 spsk. mayonnaise
1 spsk. fransk æblecidereddike
1 tsk. rosmarin
1/2 dl finthakket persille
2 knivspids himalayasalt
1 knivspids friskkværnet sort peber
Indstil ovnen på 225°C.
Rens og skyld de små kartofler og del dem på midten.
Fordel olien ud over kartoflerne og drys med salt og peber.
Bag kartoflerne i ca. 25 min. indtil kartoflerne er møre.
Rør lidt rund i kartoflerne efter halvdelen af tiden er gået.
Dræn oliven og artiskokker.
Del artiskokkerne i kvarte (fjern stenene fra oliven, hvis du synes).
Skær de soltørrede tomater i strimler.
Skær løg i tynde strimler og bland det hele sammen med kartoflerne.
Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og vend det rundt med kartofler og ruccola.
Top Saladen med brøndkarse.
Ingredienser
Kartoffel Salat
800 g små økologiske kartofler
190 g (1 glas) grillede artiskokker
360 g (1 glas) kalamata oliven
50 g soltørrede tomater
1/2 rødløg
75 g ruccola
1 spsk. ekstra jomfru olivenolie
1 knivspids himalayasalt
1 knivspids friskkværnet sort peber
Brøndkarse til pynt
Urtedressing
2 spsk. ekstra jomfru olivenolie
2 spsk. mayonnaise
1 spsk. fransk æblecidereddike
1 tsk. rosmarin
1/2 dl finthakket persille
2 knivspids himalayasalt
1 knivspids friskkværnet sort peber
Fremgangsmåde
Indstil ovnen på 225°C.
Rens og skyld de små kartofler og del dem på midten.
Fordel olien ud over kartoflerne og drys med salt og peber.
Bag kartoflerne i ca. 25 min. indtil kartoflerne er møre.
Rør lidt rund i kartoflerne efter halvdelen af tiden er gået.
Dræn oliven og artiskokker.
Del artiskokkerne i kvarte (fjern stenene fra oliven, hvis du synes).
Skær de soltørrede tomater i strimler.
Skær løg i tynde strimler og bland det hele sammen med kartoflerne.
Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og vend det rundt med kartofler og ruccola.
Top Saladen med brøndkarse.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillet peberfrugt og spidskål
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent