Linsebøffer med varme krydderier

Hovedret
Serveringer: 8

Ingredienser

125 g røde linser
1 løg
1 æg
1 spsk. tomatpuré
1 tsk. spidskommen
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. chiliflager
6-8 spsk. havremel (kan erstattes af havregryn)
1 håndfuld bredbladet persille
Havsalt og Peber
Kokosolie til stegning

Fremgangsmåde

Kog linserne efter anvisningen på pakken.
Kom dem i en foodprocessor med de øvrige ingredienser og blend det hele til en sammenhængende fars.
Lad farsen hvile i ca. 15 min., til den sætter sig.
Er farsen for våd, tilsæt lidt mere havremel.
Form 8 bøffer af farsen og steg dem ved middelvarme i rigeligt olie på panden ca. 4-5 min. på hver side, til de er gyldne og sprøde.
Nyd dem til en sprød salat eller brug dem i en mættende vegetarisk burger.

Lignende opskrifter