Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Mexicanske spicy tortillas
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 pose tortillachips (med eller uden chili)
100 g. revet cheddar
75 g. revet mozzarella
½ squash
½ rød peber
1 rødløg
1 hvidløg
1 spsk. olivenolie
1 tsk. tacomix
200 g kidneybønner fra dåse
6-10 små cherrytomater
1 avocado
1 rød chili
½ bdt. bredbladet persille
1 tsk. chiliflager
Krydret dressing
3 dl cremefraiche 18%
1 fed hvidløg, presset
1 lime, saft herfra
1-2 tsk. agavesirup
3 spsk. frisk mynte
1 tsk. tacomix
½ tsk. knust spidskommen
Salt
1 glas salsa
Tænd ovnen på 180 grader.
Find et ildfast fad og bland de to slags ost sammen med tortillachipsene, så der ikke kun kommer ost oven på chipsene.
Skær squash og rød peber i små tern.
Hak løg og hvidløg fint.
Sauter squash, rød peber, løg og hvidløg på en panden med olivenolie ved middel varme.
Tilsæt tacomix.
Dræn væden fra kidney bønnerne og tør dem yderligere i et rent klæde.
Drys de stegte grøntsager og kidney bønner oven på tortillachipsene, sammen med cherrytomaterne.
Bag nachosfadet i ovnen ved 180 grader i 7-12 minutter indtil osten er smeltet.
I mellemtiden laves dressingen.
Bland alle ingredienserne sammen og smag dressingen til med salt.
Halver avocadoen, fjern stenen og skær den i skiver.
Skær chilien i tynde ringe.
Vask og pluk fine blade fra persillen.
Når nachosfadet er færdigt inde i ovnen, pyntes det med avocado, chiliflager, frisk chili og frisk persille.
Ingredienser
1 pose tortillachips (med eller uden chili)
100 g. revet cheddar
75 g. revet mozzarella
½ squash
½ rød peber
1 rødløg
1 hvidløg
1 spsk. olivenolie
1 tsk. tacomix
200 g kidneybønner fra dåse
6-10 små cherrytomater
1 avocado
1 rød chili
½ bdt. bredbladet persille
1 tsk. chiliflager
Krydret dressing
3 dl cremefraiche 18%
1 fed hvidløg, presset
1 lime, saft herfra
1-2 tsk. agavesirup
3 spsk. frisk mynte
1 tsk. tacomix
½ tsk. knust spidskommen
Salt
1 glas salsa
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader.
Find et ildfast fad og bland de to slags ost sammen med tortillachipsene, så der ikke kun kommer ost oven på chipsene.
Skær squash og rød peber i små tern.
Hak løg og hvidløg fint.
Sauter squash, rød peber, løg og hvidløg på en panden med olivenolie ved middel varme.
Tilsæt tacomix.
Dræn væden fra kidney bønnerne og tør dem yderligere i et rent klæde.
Drys de stegte grøntsager og kidney bønner oven på tortillachipsene, sammen med cherrytomaterne.
Bag nachosfadet i ovnen ved 180 grader i 7-12 minutter indtil osten er smeltet.
I mellemtiden laves dressingen.
Bland alle ingredienserne sammen og smag dressingen til med salt.
Halver avocadoen, fjern stenen og skær den i skiver.
Skær chilien i tynde ringe.
Vask og pluk fine blade fra persillen.
Når nachosfadet er færdigt inde i ovnen, pyntes det med avocado, chiliflager, frisk chili og frisk persille.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillet peberfrugt og spidskål
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent