Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Pizza med sød kartoffel, pærer og gedeost
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
Pizzadej
25 g gær
2 1/2 dl vand
2 spsk. ekstra jomfru olivenolie
1 tsk. salt
1 tsk. agavesirup
3 dl durummel
2 1/2 - 3 1/2 dl speltmel
Pizza base
175 g økologisk frisk ost
2 spiseskefulde ekstra jomfru olivenolie
1/2 tsk. hvidløgsgranulat
Topping
1 økologisk sød kartofler (ca. 400 g)
2 økologiske pærer
1 økologisk rødløg
2 tsk. Oregano
40 g mandler
75 g økologisk ruccola
200 g økologisk gedeost
2 spsk. agavesirup
1 knivspids sort peber
Varm vand og olie til 37 °C.
Rør gæren ud i væsken i en dejskål.
Tilsæt salt, agavesirup.
Tilsæt durummel lidt ad gangen indtil du har en fast og elastisk dej.
Ælt dejen i 5 minutter eller 10 minutter enten ved håndkraft eller maskine.
Lad dejen hæve i mindst en 1 time til dobbelt størrelse.
Bland frisk ost, olie og hvidløgsgranulat til en glat creme.
Skrub den søde kartoffel og skær den i tynde runde skiver, helst med mandolin.
Skær pærerne i tynde skiver.
Skræl og skær løgene i ringe.
Tænd ovnen på 250° C.
Opdel pizzadejen i fire stykker og rul dem tyndt ud på et meldrysset bord.
Fordel friskostcremen, sød kartoffel, pærer og løg ud på pizzabundene.
Dys med tørret oregano og mandler.
Start med at bage pizzaerne under låg, så de ikke bliver brændte i toppen.
Du kan med fordel anvende en pizzasten til at bag bundene på.
Bag pizzaerne indtil bundene er sprøde (omkring 10-15 min.)
Lad pizzaerne køle lidt og pynt dem derefter med ruccola, skiver af gedeost og stænk af agavesirup.
Afslut med lidt friskmalet sort peber fra møllen.
Ingredienser
Pizzadej
25 g gær
2 1/2 dl vand
2 spsk. ekstra jomfru olivenolie
1 tsk. salt
1 tsk. agavesirup
3 dl durummel
2 1/2 - 3 1/2 dl speltmel
Pizza base
175 g økologisk frisk ost
2 spiseskefulde ekstra jomfru olivenolie
1/2 tsk. hvidløgsgranulat
Topping
1 økologisk sød kartofler (ca. 400 g)
2 økologiske pærer
1 økologisk rødløg
2 tsk. Oregano
40 g mandler
75 g økologisk ruccola
200 g økologisk gedeost
2 spsk. agavesirup
1 knivspids sort peber
Fremgangsmåde
Varm vand og olie til 37 °C.
Rør gæren ud i væsken i en dejskål.
Tilsæt salt, agavesirup.
Tilsæt durummel lidt ad gangen indtil du har en fast og elastisk dej.
Ælt dejen i 5 minutter eller 10 minutter enten ved håndkraft eller maskine.
Lad dejen hæve i mindst en 1 time til dobbelt størrelse.
Bland frisk ost, olie og hvidløgsgranulat til en glat creme.
Skrub den søde kartoffel og skær den i tynde runde skiver, helst med mandolin.
Skær pærerne i tynde skiver.
Skræl og skær løgene i ringe.
Tænd ovnen på 250° C.
Opdel pizzadejen i fire stykker og rul dem tyndt ud på et meldrysset bord.
Fordel friskostcremen, sød kartoffel, pærer og løg ud på pizzabundene.
Dys med tørret oregano og mandler.
Start med at bage pizzaerne under låg, så de ikke bliver brændte i toppen.
Du kan med fordel anvende en pizzasten til at bag bundene på.
Bag pizzaerne indtil bundene er sprøde (omkring 10-15 min.)
Lad pizzaerne køle lidt og pynt dem derefter med ruccola, skiver af gedeost og stænk af agavesirup.
Afslut med lidt friskmalet sort peber fra møllen.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillet peberfrugt og spidskål
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent