Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Risengrød almindelig og fuldkorn
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
4 dl. grødris
2 liter sødmælk
Salt
Bring mælk og ris i kog under omrøring.
Lad koge i ca. 10-15 minutter inden der skrues ned.
Skru ned på lav blus og rør i grøden med jævne mellemrum så den ikke brænder på.
Lad grøden simre i 40-45 minutter.
Fuldkornsgrøden skal have mellem 60-75 minutter.
Når grøden har opnået den rette konsistens smages der til med salt.
Ingredienser
4 dl. grødris
2 liter sødmælk
Salt
Fremgangsmåde
Bring mælk og ris i kog under omrøring.
Lad koge i ca. 10-15 minutter inden der skrues ned.
Skru ned på lav blus og rør i grøden med jævne mellemrum så den ikke brænder på.
Lad grøden simre i 40-45 minutter.
Fuldkornsgrøden skal have mellem 60-75 minutter.
Når grøden har opnået den rette konsistens smages der til med salt.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillet peberfrugt og spidskål
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent