Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Rødbedetærte med Speltmel og tahin
Hovedret
Serveringer: 4
Af
Anna C Pettigrew
Ingredienser
Fremgangsmåde
2 spsk kvark
75g smør
100g speltmel
100 g hvedemel
1 spsk tahin
4 æg
1/4 l fløde
1 tsk salt
200 g kogte rødbeder
100g gedeost, skåret i skiver
friskkværnet peber
et bundt dill
Kom de to typer mel, tahin og kvark i en blender og smuldre smørret deri.
Blend, til dejen er samlet.
Lad dejen hvile i køleskabet i minimum én time og rul den derefter ud, så den passer til tærteformen.
Skær de kogte rødbeder i skiver og hak dillen groft.
Bland rødbeder og dill og fordel det i tærten.
Pisk æg og fløde sammen med salt og peber og hæld det over tærten.
Læg til sidst gedeosten henover.
Bag tærten i en forvarmet ovn ved 200 grader i 35-45 minutter, indtil den er gylden og færdigbagt.
Server tærten varm med en grøn Salad til.
Ingredienser
2 spsk kvark
75g smør
100g speltmel
100 g hvedemel
1 spsk tahin
4 æg
1/4 l fløde
1 tsk salt
200 g kogte rødbeder
100g gedeost, skåret i skiver
friskkværnet peber
et bundt dill
Fremgangsmåde
Kom de to typer mel, tahin og kvark i en blender og smuldre smørret deri.
Blend, til dejen er samlet.
Lad dejen hvile i køleskabet i minimum én time og rul den derefter ud, så den passer til tærteformen.
Skær de kogte rødbeder i skiver og hak dillen groft.
Bland rødbeder og dill og fordel det i tærten.
Pisk æg og fløde sammen med salt og peber og hæld det over tærten.
Læg til sidst gedeosten henover.
Bag tærten i en forvarmet ovn ved 200 grader i 35-45 minutter, indtil den er gylden og færdigbagt.
Server tærten varm med en grøn Salad til.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillet peberfrugt og spidskål
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent