Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Spicy falafler og tahindressing
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 dåse økologiske kikærter eller 250 g økologiske kikærter, udblødte
1 dl økologisk bredbladet persille (kan udelades)
3 tsk. økologisk tahin
2 fed hvidløg
1 lille løg
1 økologisk æg
2 spsk. økologisk citronsaft
1 tsk. økologiske chiliflager
1 tsk. økologisk spidskommen, stødt
1 tsk. havsalt
½ tsk. økologisk sort peber, friskkværnet
4 spsk. økologisk mel (spelt- eller f.eks. majsmel for en glutenfri udgave)
økologisk sesamolie eller kokosolie til stegning
Tahindressing
2 spsk. økologisk tahin
1 citron, saft heraf
½ dl økologisk sojadrik naturel(kan erstattes af 1 dl skyr)
Lidt havsalt og friskværnet sort peber
Udblød kikærterne natten over.
Skyl og dræn kikærterne.
Blend kikærter, persille, hvidløg, løg, tahin og krydderier.
Samle farsen, og form 12-16 små.
Steg falaflerne i rigelig olie på en pande (middel varme).
De skal have ca. 2-4 minutter på hver side.
Tahindressing
Blend alle ingredienserne til en homogen masse.
Servér falaflerne og dressingen til pitabrød med f.eks. Salat, tomat, agurk og rødløg. Kun fantasien sætter grænser.
Ingredienser
1 dåse økologiske kikærter eller 250 g økologiske kikærter, udblødte
1 dl økologisk bredbladet persille (kan udelades)
3 tsk. økologisk tahin
2 fed hvidløg
1 lille løg
1 økologisk æg
2 spsk. økologisk citronsaft
1 tsk. økologiske chiliflager
1 tsk. økologisk spidskommen, stødt
1 tsk. havsalt
½ tsk. økologisk sort peber, friskkværnet
4 spsk. økologisk mel (spelt- eller f.eks. majsmel for en glutenfri udgave)
økologisk sesamolie eller kokosolie til stegning
Tahindressing
2 spsk. økologisk tahin
1 citron, saft heraf
½ dl økologisk sojadrik naturel(kan erstattes af 1 dl skyr)
Lidt havsalt og friskværnet sort peber
Fremgangsmåde
Udblød kikærterne natten over.
Skyl og dræn kikærterne.
Blend kikærter, persille, hvidløg, løg, tahin og krydderier.
Samle farsen, og form 12-16 små.
Steg falaflerne i rigelig olie på en pande (middel varme).
De skal have ca. 2-4 minutter på hver side.
Tahindressing
Blend alle ingredienserne til en homogen masse.
Servér falaflerne og dressingen til pitabrød med f.eks. Salat, tomat, agurk og rødløg. Kun fantasien sætter grænser.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillet peberfrugt og spidskål
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent