Stegte fuldkornsnudler med grønt, mango & cashewnødder

Hovedret
Serveringer: 4

Ingredienser

50 g cashewnødder
300 g gulerødder
1 mango
1 peberfrugt
150 g sukkerærter
1 skalotteløg
1-2 chilier (alt efter hvor stærk retten ønskes)
250 g fuldkornsnudler
3 spsk. stegeolie
2 spsk. shoyu sojasauce
1 fed hvidløg
1 spsk. friskrevet ingefær
Havsalt og Peber

Tilbehør

Sweet chilisauce
Peanut butter

Fremgangsmåde

Rist cashewnødderne på en tør pande til de er gyldne.
Skræl gulerødder og mango og skær i tynde strimler.
Snit peberfrugt, sukkerærter og løg i strimler.
Flæk chilien og hak fint, skræl og riv ingefær og hvidløg. 
Kog nudlerne som angivet på emballagen og afdryp.
Varm 1 spsk. olie i en wok og steg gulerødder, sukkerærter, løg og peberfrugter ved god varme.
Tilsæt chili, hvidløg, mango og ingefær og vend godt rundt i grøntsagerne.
Steg i ca. 5 minutter til grøntsagerne er næsten møre.
Tag grøntsagerne op og hold dem lune.  
Varm resten af olien og shoyuen i wokken og steg nudlerne et par minutter.
Tilsæt de stegte grøntsager.
Vend godt rundt.
Smag wokken til med salt, peber og evt. sojasauce og server retten med sweet chilisauce og peanut butter.  

Lignende opskrifter