Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Stegte fuldkornsnudler med grønt, mango & cashewnødder
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
50 g cashewnødder
300 g gulerødder
1 mango
1 peberfrugt
150 g sukkerærter
1 skalotteløg
1-2 chilier (alt efter hvor stærk retten ønskes)
250 g fuldkornsnudler
3 spsk. stegeolie
2 spsk. shoyu sojasauce
1 fed hvidløg
1 spsk. friskrevet ingefær
Havsalt og Peber
Tilbehør
Sweet chilisauce
Peanut butter
Rist cashewnødderne på en tør pande til de er gyldne.
Skræl gulerødder og mango og skær i tynde strimler.
Snit peberfrugt, sukkerærter og løg i strimler.
Flæk chilien og hak fint, skræl og riv ingefær og hvidløg.
Kog nudlerne som angivet på emballagen og afdryp.
Varm 1 spsk. olie i en wok og steg gulerødder, sukkerærter, løg og peberfrugter ved god varme.
Tilsæt chili, hvidløg, mango og ingefær og vend godt rundt i grøntsagerne.
Steg i ca. 5 minutter til grøntsagerne er næsten møre.
Tag grøntsagerne op og hold dem lune.
Varm resten af olien og shoyuen i wokken og steg nudlerne et par minutter.
Tilsæt de stegte grøntsager.
Vend godt rundt.
Smag wokken til med salt, peber og evt. sojasauce og server retten med sweet chilisauce og peanut butter.
Ingredienser
50 g cashewnødder
300 g gulerødder
1 mango
1 peberfrugt
150 g sukkerærter
1 skalotteløg
1-2 chilier (alt efter hvor stærk retten ønskes)
250 g fuldkornsnudler
3 spsk. stegeolie
2 spsk. shoyu sojasauce
1 fed hvidløg
1 spsk. friskrevet ingefær
Havsalt og Peber
Tilbehør
Sweet chilisauce
Peanut butter
Fremgangsmåde
Rist cashewnødderne på en tør pande til de er gyldne.
Skræl gulerødder og mango og skær i tynde strimler.
Snit peberfrugt, sukkerærter og løg i strimler.
Flæk chilien og hak fint, skræl og riv ingefær og hvidløg.
Kog nudlerne som angivet på emballagen og afdryp.
Varm 1 spsk. olie i en wok og steg gulerødder, sukkerærter, løg og peberfrugter ved god varme.
Tilsæt chili, hvidløg, mango og ingefær og vend godt rundt i grøntsagerne.
Steg i ca. 5 minutter til grøntsagerne er næsten møre.
Tag grøntsagerne op og hold dem lune.
Varm resten af olien og shoyuen i wokken og steg nudlerne et par minutter.
Tilsæt de stegte grøntsager.
Vend godt rundt.
Smag wokken til med salt, peber og evt. sojasauce og server retten med sweet chilisauce og peanut butter.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillet peberfrugt og spidskål
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent