Stegte nudler

Hovedret
Serveringer: 4
Med en pakke woknudler i skabet og de grøntsager, der gemmer sig i køleskabet, kan du lave aftensmad på ingen tid. Her har vi brugt forårsløg og gulerødder, men prøv også med blomkål og slikærter, peberfrugt og grønne bønner.
Af

Ingredienser

1 pakke Urtekram fuldkornswoknudler
50 g cashewnødder
1 løg
1 fed hvidløg
200 g gulerødder
½ bundt forårsløg
1 cm ingefær
2 spsk. kokosolie
½ tsk. chiliflager
½ tsk. stødt ingefær
2 tsk. karry
3 spsk. peanutbutter
½ dl tamari
½ bundt frisk koriander

Fremgangsmåde

Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
Skyl dem derefter under koldt vand, og lad dem dryppe af. Rist nødderne på en tør pande, til de er gyldne.
Hak løg og hvidløg fint. Skyl, skræl og snit gulerødderne i stave, skær forårsløg i skiver, og hak ingefæren fint.
Varm 1 spsk. olie i en wok, og steg løg og hvidløg ved god varme.
Tilsæt frisk ingefær, chiliflager, stødt ingefær, karry og peanut¬butter. Vend godt rundt.
Tilsæt gulerødder, forårsløg og ingefær, og steg ca. 3 min.
Tilsæt evt. lidt mere olie, hvis nødvendigt.
Tilsæt tamari til nudlerne, og steg i cirka ca. 3 min. Smag wokretten til med salt og peber.
Drys med cashewnødder og koriander, og servér med ekstra tamari og peanutbutter.

Lignende opskrifter