Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Super sprøde delepizzaer
Hovedret
Serveringer: 2
Ingredienser
Fremgangsmåde
25 g gær
2½ dl vand
3 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
250 g sigtet speltmel
250 g durummel
1 dl majsgryn til udrulning af pizzabundene
Fyld
1 glas pizzasauce
12 cherrytomater
100 g soltørrede tomater
1 gul peber, i strimler
125 g bøffel mozzarella
100 g revet mozzarella
½ glas oliventapenade
Frisk rosmarin
Kom gær, vand, olivenolie og salt op i en skål og rør indtil gæren er opløst.
Sigt spelt- og durummel ned i skålen og rør samtidig.
Ælt gerne dejen igennem i 5-8 minutter indtil den er smidig og slipper skålen.
Lad dejen hæve under et klæde i 30 minutter.
Kom en lille smule mel på bordet.
Del din dej i to lige store kugler.
Rul dejen flad med en kagerulle, og strø nu majsgryn henover den flade pizzabund.
Rul endnu engang henover dejen, så du presser majsgrynene ned i dejen.
Dette gentages også på den anden side af pizzabunden.
Bag pizzabundene uden fyld i ca. 3-5 minutter på en rist ved 210 grader.
Tag pizzabundene ud og start med pizzasaucen og derefter de resterende ingredienser.
Bag pizzaerne på risten ved 200 grader i 7-10 minutter eller indtil osten er smeltet og gylden.
Ingredienser
25 g gær
2½ dl vand
3 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
250 g sigtet speltmel
250 g durummel
1 dl majsgryn til udrulning af pizzabundene
Fyld
1 glas pizzasauce
12 cherrytomater
100 g soltørrede tomater
1 gul peber, i strimler
125 g bøffel mozzarella
100 g revet mozzarella
½ glas oliventapenade
Frisk rosmarin
Fremgangsmåde
Kom gær, vand, olivenolie og salt op i en skål og rør indtil gæren er opløst.
Sigt spelt- og durummel ned i skålen og rør samtidig.
Ælt gerne dejen igennem i 5-8 minutter indtil den er smidig og slipper skålen.
Lad dejen hæve under et klæde i 30 minutter.
Kom en lille smule mel på bordet.
Del din dej i to lige store kugler.
Rul dejen flad med en kagerulle, og strø nu majsgryn henover den flade pizzabund.
Rul endnu engang henover dejen, så du presser majsgrynene ned i dejen.
Dette gentages også på den anden side af pizzabunden.
Bag pizzabundene uden fyld i ca. 3-5 minutter på en rist ved 210 grader.
Tag pizzabundene ud og start med pizzasaucen og derefter de resterende ingredienser.
Bag pizzaerne på risten ved 200 grader i 7-10 minutter eller indtil osten er smeltet og gylden.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillet peberfrugt og spidskål
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent