Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Svamperisotto
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
200 g risotto ris
2 stk. skalotteløg
2 fed hvidløg
1/2 stk. fennikel
2 dl hvidvin
5 dl grøntsagsbouillon
60 g revet parmesanost
60 g smør
2 spsk. olivenolie
250 g svampe (5 spsk. olie)
Frisk basilikum
Parmesanost
Pil og hak løget og fennikel.
Tag en gryde eller satuerpande og steg blandingen i olie ved middelvarme indtil de er klare og glasagtige at se på.
Tilsæt risene, og rist dem af under omrøring, indtil risene begynder at blive klare.
Hæld vin ved, og rør, til risene har opsuget væden.
Tilsæt bouillonen lidt ad gangen – tilsæt mere, når den forrige portion næsten er helt opsuget af risene.
Steg svampene ved høj varme i smør eller olie på en anden pande.
Rør smør og parmesan i den færdigkogte risotto. Smag evt. til med salt og peber.
Tilsæt svampene og server toppet med frisk basilikum og lidt revet parmesan
Ingredienser
200 g risotto ris
2 stk. skalotteløg
2 fed hvidløg
1/2 stk. fennikel
2 dl hvidvin
5 dl grøntsagsbouillon
60 g revet parmesanost
60 g smør
2 spsk. olivenolie
250 g svampe (5 spsk. olie)
Frisk basilikum
Parmesanost
Fremgangsmåde
Pil og hak løget og fennikel.
Tag en gryde eller satuerpande og steg blandingen i olie ved middelvarme indtil de er klare og glasagtige at se på.
Tilsæt risene, og rist dem af under omrøring, indtil risene begynder at blive klare.
Hæld vin ved, og rør, til risene har opsuget væden.
Tilsæt bouillonen lidt ad gangen – tilsæt mere, når den forrige portion næsten er helt opsuget af risene.
Steg svampene ved høj varme i smør eller olie på en anden pande.
Rør smør og parmesan i den færdigkogte risotto. Smag evt. til med salt og peber.
Tilsæt svampene og server toppet med frisk basilikum og lidt revet parmesan
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillet peberfrugt og spidskål
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent