Tomatsuppe

Hovedret
Serveringer: 4

Ingredienser

Suppe

1 lille løg, hakket
1 stængel bladselleri
2 fed hvidløg i tynde skiver
2 spsk. olivenolie til stegning
4 dl Herbarmare urtebouillon
1 flaske mosede tomater
Chili efter smag
½ bundt frisk basilikum, plukket
havsalt og friskkværnet sort peber

Tilbehør

2 skiver ristet rugbrød
½ bundt basilikum
2 modne tomater
2 soltørrede tomater
1 pakke lufttørret skinke

Fremgangsmåde

Sautér løg, hvidløg og bladselleri i lidt olie i en varm gryde. Det skal ikke tage farve.
Kom bouillon og tomat på, og lad din tomatsuppe simre i 12-15 minutter.
Tilsæt basilikum, og blend suppen.
Smag til med salt og peber.
Rist rugbrødet og skinken i ovnen mens suppen simre og hak tomaterne i små tern.
Anret din tomatsuppe med lidt olie, tomattern og basilikum, og servér straks med ristet rugbrød og sprødt skinke til.

Lignende opskrifter