Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Tomatsuppe
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
Suppe
1 lille løg, hakket
1 stængel bladselleri
2 fed hvidløg i tynde skiver
2 spsk. olivenolie til stegning
4 dl Herbarmare urtebouillon
1 flaske mosede tomater
Chili efter smag
½ bundt frisk basilikum, plukket
havsalt og friskkværnet sort peber
Tilbehør
2 skiver ristet rugbrød
½ bundt basilikum
2 modne tomater
2 soltørrede tomater
1 pakke lufttørret skinke
Sautér løg, hvidløg og bladselleri i lidt olie i en varm gryde. Det skal ikke tage farve.
Kom bouillon og tomat på, og lad din tomatsuppe simre i 12-15 minutter.
Tilsæt basilikum, og blend suppen.
Smag til med salt og peber.
Rist rugbrødet og skinken i ovnen mens suppen simre og hak tomaterne i små tern.
Anret din tomatsuppe med lidt olie, tomattern og basilikum, og servér straks med ristet rugbrød og sprødt skinke til.
Ingredienser
Suppe
1 lille løg, hakket
1 stængel bladselleri
2 fed hvidløg i tynde skiver
2 spsk. olivenolie til stegning
4 dl Herbarmare urtebouillon
1 flaske mosede tomater
Chili efter smag
½ bundt frisk basilikum, plukket
havsalt og friskkværnet sort peber
Tilbehør
2 skiver ristet rugbrød
½ bundt basilikum
2 modne tomater
2 soltørrede tomater
1 pakke lufttørret skinke
Fremgangsmåde
Sautér løg, hvidløg og bladselleri i lidt olie i en varm gryde. Det skal ikke tage farve.
Kom bouillon og tomat på, og lad din tomatsuppe simre i 12-15 minutter.
Tilsæt basilikum, og blend suppen.
Smag til med salt og peber.
Rist rugbrødet og skinken i ovnen mens suppen simre og hak tomaterne i små tern.
Anret din tomatsuppe med lidt olie, tomattern og basilikum, og servér straks med ristet rugbrød og sprødt skinke til.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillet peberfrugt og spidskål
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent