Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Vintervarm Græskar linsesuppe
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 hokkaidogræskar
2 løg
1 spsk. olivenolie
3 fed hvidløg
15 g frisk ingefær, hakket
1,5 spsk. thaikrydderi
1 tsk. stødt koriander
2 spsk. kokosolie
1 dåse kokosfløde
2 bouillonterninger
1 l. vand
200 g røde splitlinser
100 g cashewnødder
1 bdt. frisk koriander
1 lime
Skær løg og hokkaidogræskar i mindre tern. Find et ildfastfad og kom græskar og løg op sammen med 1 spsk. olivenolie.
Sættes ind i ovnen i 50-60 minutter ved 200C.
Hak herefter hvidløg og ingefær.
Smelt 2 spsk. kokosolie i en gryde og kom dernæst hvidløg, ingefær, thaikrydderi og stødt koriander i gryden.
Rist af ved middelhøj varme i 3-5 min. Kom kokosfløde og bouillonvand i gryden og lad det koge op.
Tilsæt herefter splitlinserne, og lad blandingen koge i 20 min.
Rist i mellemtiden cashewnødderne på en tør pande, indtil de er gyldne og let ristede.
Hak den friske koriander i mindre stykker.
Når linserne er kogte tages gryden af varmen. Efter 50-60 minutter tages græskar og løg ud af ovnen.
Blend det hele sammen og smag til sidst til med lime.
Ingredienser
1 hokkaidogræskar
2 løg
1 spsk. olivenolie
3 fed hvidløg
15 g frisk ingefær, hakket
1,5 spsk. thaikrydderi
1 tsk. stødt koriander
2 spsk. kokosolie
1 dåse kokosfløde
2 bouillonterninger
1 l. vand
200 g røde splitlinser
100 g cashewnødder
1 bdt. frisk koriander
1 lime
Fremgangsmåde
Skær løg og hokkaidogræskar i mindre tern. Find et ildfastfad og kom græskar og løg op sammen med 1 spsk. olivenolie.
Sættes ind i ovnen i 50-60 minutter ved 200C.
Hak herefter hvidløg og ingefær.
Smelt 2 spsk. kokosolie i en gryde og kom dernæst hvidløg, ingefær, thaikrydderi og stødt koriander i gryden.
Rist af ved middelhøj varme i 3-5 min. Kom kokosfløde og bouillonvand i gryden og lad det koge op.
Tilsæt herefter splitlinserne, og lad blandingen koge i 20 min.
Rist i mellemtiden cashewnødderne på en tør pande, indtil de er gyldne og let ristede.
Hak den friske koriander i mindre stykker.
Når linserne er kogte tages gryden af varmen. Efter 50-60 minutter tages græskar og løg ud af ovnen.
Blend det hele sammen og smag til sidst til med lime.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillet peberfrugt og spidskål
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent