1-2 dl honning el. agavesirup(alt efter hvor sød myslien ønskes)
50-80 g tørret frugt (f.eks. æbletern, snack-tranebær, morbær, rosiner)
Forvarm ovnen til 180o C.
Bland gryn, flager, nødder, frø, kokoschips og salt. Fordel det ud over en bageplade beklædt med bagepapir, dryp honning og kokosolie over og sæt pladen i ovnen og bag 15-20 min.
Vend rundt i myslien undervejs.
Tag myslien ud af ovnen, lad den køle helt af og vend det tørrede frugt i.
Opbevar myslien i en tætsluttende beholder, hvor den kan holde sig ca. 1 mdr.
Ingredienser
200 g havregryn
100 g speltflager
100 g rugflager
75 g hel boghvede
100 g mandler
50 g ristede kokoschips
30 g sesamfrø
1/3 tsk. havsalt
6 spsk. kokosolie
1-2 dl honning el. agavesirup(alt efter hvor sød myslien ønskes)
50-80 g tørret frugt (f.eks. æbletern, snack-tranebær, morbær, rosiner)
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180o C.
Bland gryn, flager, nødder, frø, kokoschips og salt. Fordel det ud over en bageplade beklædt med bagepapir, dryp honning og kokosolie over og sæt pladen i ovnen og bag 15-20 min.
Vend rundt i myslien undervejs.
Tag myslien ud af ovnen, lad den køle helt af og vend det tørrede frugt i.
Opbevar myslien i en tætsluttende beholder, hvor den kan holde sig ca. 1 mdr.