Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Kold Chia-havregrød med mango og kokos
Morgenmad & Brunch
Serveringer: 1
Ingredienser
Fremgangsmåde
2 tsk. Chiafrø
1 dl Glutenfri havregryn
3 figner uden sten, skåret i tern
1 knsp. stødt ingefær
1 dl vand
1 dl æble/mangomos
Tilbehør
1 spsk. Kokostern
1 spsk. friske blåbær
Bland alle ingredienser til grøden og sæt den på køl natten over, eller minimum 4-5 timer.
Server grøden med kokostern og friske blåbær.
Ingredienser
2 tsk. Chiafrø
1 dl Glutenfri havregryn
3 figner uden sten, skåret i tern
1 knsp. stødt ingefær
1 dl vand
1 dl æble/mangomos
Tilbehør
1 spsk. Kokostern
1 spsk. friske blåbær
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienser til grøden og sæt den på køl natten over, eller minimum 4-5 timer.
Server grøden med kokostern og friske blåbær.
Lignende opskrifter
Chia- og havregrød
Grøn smoothie bowl
Honningristet luksusmysli
Morgenmad-æggewraps
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent