Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Morgenmad-æggewraps
Morgenmad & Brunch
Serveringer: 2
Ingredienser
Fremgangsmåde
Wraps
4 æg
1 spsk. chiafrø
½ spsk. løggranulat
½ tsk. chiliflager
1 tsk. tørret ramsløg, kan udelades
¼ tsk. bagepulver
Salt og peber
Olie til stegning
Fyld
1 avokado
2 håndfulde spinat
4 cherrytomater
10 g parmesan
Pisk æg sammen med chiafrø, krydderier, salt og peber.
Lad blandingen stå 5 min.
Skyl spinaten grundigt, skræl avokadoen, og skær den i skiver, del tomaterne i halve, og riv parmesanen.
Varm en pande, tilsæt godt med olie, og steg en æggewrap ad gangen.
Kom fyldet i æggepandekagerne, spis dem lune, og få en god start på dagen.
Ingredienser
Wraps
4 æg
1 spsk. chiafrø
½ spsk. løggranulat
½ tsk. chiliflager
1 tsk. tørret ramsløg, kan udelades
¼ tsk. bagepulver
Salt og peber
Olie til stegning
Fyld
1 avokado
2 håndfulde spinat
4 cherrytomater
10 g parmesan
Fremgangsmåde
Pisk æg sammen med chiafrø, krydderier, salt og peber.
Lad blandingen stå 5 min.
Skyl spinaten grundigt, skræl avokadoen, og skær den i skiver, del tomaterne i halve, og riv parmesanen.
Varm en pande, tilsæt godt med olie, og steg en æggewrap ad gangen.
Kom fyldet i æggepandekagerne, spis dem lune, og få en god start på dagen.
Lignende opskrifter
Chia- og havregrød
Grøn smoothie bowl
Honningristet luksusmysli
Kold Chia-havregrød med mango og kokos
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent