Ovnristet luksusmysli

Morgenmad & Brunch
Serveringer: 1
Denne knasende økologiske mysli kan bruges som fiberrig topping på fx græsk yoghurt, skyr eller chiagrød sammen med årstidens frugter og bær.

Ingredienser

400 g Urtekram flager, fx havregryn, spelt- og rugflager
50 g Urtekram boghvedegryn
100 g Urtekram mandler eller andre nødder
50 g Urtekram sesamfrø
50 g Urtekram ristede kokoschips
Et nip salt
1,5 dl Urtekram ahornsirup
1 dl Urtekram kokosolie
75 g Urtekram tørret frugt, f.eks. tranebær og gojibær

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 180 grader.
Bland gryn, flager, nødder, frø, kokoschips og salt på en plade med bagepapir.
Dryp sirup og kokosolie over blandingen, sæt pladen i ovnen og bag den i 5 min.
Vend myslien rundt i den smeltede olie og sirup.
Bag i yderligere 20-25 min., og vend rundt undervejs.
Tag myslien ud af ovnen og lad den køle af. Vend den tørrede frugt heri.
Opbevar myslien i en tætsluttende beholder.

Lignende opskrifter