Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Ovnristet luksusmysli
Morgenmad & Brunch
Serveringer: 1
Denne knasende økologiske mysli kan bruges som fiberrig topping på fx græsk yoghurt, skyr eller chiagrød sammen med årstidens frugter og bær.
Ingredienser
Fremgangsmåde
400 g Urtekram flager, fx havregryn, spelt- og rugflager
50 g Urtekram boghvedegryn
100 g Urtekram mandler eller andre nødder
50 g Urtekram sesamfrø
50 g Urtekram ristede kokoschips
Et nip salt
1,5 dl Urtekram ahornsirup
1 dl Urtekram kokosolie
75 g Urtekram tørret frugt, f.eks. tranebær og gojibær
Forvarm ovnen til 180 grader.
Bland gryn, flager, nødder, frø, kokoschips og salt på en plade med bagepapir.
Dryp sirup og kokosolie over blandingen, sæt pladen i ovnen og bag den i 5 min.
Vend myslien rundt i den smeltede olie og sirup.
Bag i yderligere 20-25 min., og vend rundt undervejs.
Tag myslien ud af ovnen og lad den køle af. Vend den tørrede frugt heri.
Opbevar myslien i en tætsluttende beholder.
Ingredienser
400 g Urtekram flager, fx havregryn, spelt- og rugflager
50 g Urtekram boghvedegryn
100 g Urtekram mandler eller andre nødder
50 g Urtekram sesamfrø
50 g Urtekram ristede kokoschips
Et nip salt
1,5 dl Urtekram ahornsirup
1 dl Urtekram kokosolie
75 g Urtekram tørret frugt, f.eks. tranebær og gojibær
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180 grader.
Bland gryn, flager, nødder, frø, kokoschips og salt på en plade med bagepapir.
Dryp sirup og kokosolie over blandingen, sæt pladen i ovnen og bag den i 5 min.
Vend myslien rundt i den smeltede olie og sirup.
Bag i yderligere 20-25 min., og vend rundt undervejs.
Tag myslien ud af ovnen og lad den køle af. Vend den tørrede frugt heri.
Opbevar myslien i en tætsluttende beholder.
Lignende opskrifter
Chia- og havregrød
Grøn smoothie bowl
Honningristet luksusmysli
Kold Chia-havregrød med mango og kokos
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent