Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Fyldte pandekager med cashew-vanilje creme
Søde Sager
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
Pandekager
2 små modne bananer
2 æg
2,5 dl plantedrik, f.eks. havre- eller mandeldrik
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljepulver
150 g speltmel
Kokosolie til stegning
Cashew-vanilje creme
2 spsk. cashew butter
1 tsk. vaniljepulver
1-2 tsk. ahornsirup
1-1,5 dl plantedrik, f.eks. havre- eller mandeldrik
Til servering
Friske bær
Pandekager
Blend alle pandekage-ingredienserne godt sammen i en blender og lad pandekagedejen hvile et kvarters tid.
Varm en pande med lidt kokosolie og fordel ca. 1 dl dej på panden for hver pande kage.
Steg dem let gyldne på begge sider.
Fortsæt med hele dejen.
Cashew-vanilje creme
Blend cashew butter, vaniljpulver, ahornsirup og lidt plantedrik af gangen indtil du får en cremet og tynd konsistens.
Blend det godt igennem.
Fyld cashew-vanilje cremen i pandekagerne og rul dem. Server pandekagerne med friske bær og cashew-vanilje creme.
Ingredienser
Pandekager
2 små modne bananer
2 æg
2,5 dl plantedrik, f.eks. havre- eller mandeldrik
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljepulver
150 g speltmel
Kokosolie til stegning
Cashew-vanilje creme
2 spsk. cashew butter
1 tsk. vaniljepulver
1-2 tsk. ahornsirup
1-1,5 dl plantedrik, f.eks. havre- eller mandeldrik
Til servering
Friske bær
Fremgangsmåde
Pandekager
Blend alle pandekage-ingredienserne godt sammen i en blender og lad pandekagedejen hvile et kvarters tid.
Varm en pande med lidt kokosolie og fordel ca. 1 dl dej på panden for hver pande kage.
Steg dem let gyldne på begge sider.
Fortsæt med hele dejen.
Cashew-vanilje creme
Blend cashew butter, vaniljpulver, ahornsirup og lidt plantedrik af gangen indtil du får en cremet og tynd konsistens.
Blend det godt igennem.
Fyld cashew-vanilje cremen i pandekagerne og rul dem. Server pandekagerne med friske bær og cashew-vanilje creme.
Lignende opskrifter
Kokospandekager
Kikærtepandekager med grønt fyld
Hummus & krydret bønnecreme med pandebrød
Rådhuspandekager
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent