Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Kyllingegryde med broccoli og kokosmælk
Hovedret
Serveringer: 6
Ingredienser
Fremgangsmåde
6 portioner Urtekram jasminris
900 g kyllingebrystfilet, optøet
450 g broccolibuketter, halvt optøet
1 dåse/400 g små hvide bønner
400 ml Urtekram kokosmælk
3 fed hvidløg
1 1/2 spsk Urtekram olivenolie ekstra jomfru
5 dl Urtekram umami bouillonterning (vand + 1 bouillonterning)
4 spsk Urtekram dijon sennep
Salt og peber
Eventuelt 1 spsk majsstivelse + 1 1/2 spsk vand til indløsning
Dekoration
Friske koriander og sesamfrø
Kog risene i henhold til instruktionerne på pakken.
Makuler kyllingen.
Skræl og hak hvidløg fint.
Varm olivenolie i en gryde og brun kyllingestrimlerne.
Tilsæt hvidløg og sauter sammen i 5 minutter.
Tilsæt vand, bouillonterning, kokosmælk, Dijonsennep og broccolibuketter.
Lad det simre i ca. 20 minutter.
For cremet konsistens blandes majsstivelse med vand og omrøres i gryden under konstant omrøring.
Fold de hvide bønner i, rør rundt og smag til.
Salt, peber og tilsæt eventuelt lidt mere dijonsennep for mere stik.
Servering
Top gryden med sesamfrø og frisk koriander.
Server med friskkogt jasminris
Ingredienser
6 portioner Urtekram jasminris
900 g kyllingebrystfilet, optøet
450 g broccolibuketter, halvt optøet
1 dåse/400 g små hvide bønner
400 ml Urtekram kokosmælk
3 fed hvidløg
1 1/2 spsk Urtekram olivenolie ekstra jomfru
5 dl Urtekram umami bouillonterning (vand + 1 bouillonterning)
4 spsk Urtekram dijon sennep
Salt og peber
Eventuelt 1 spsk majsstivelse + 1 1/2 spsk vand til indløsning
Dekoration
Friske koriander og sesamfrø
Fremgangsmåde
Kog risene i henhold til instruktionerne på pakken.
Makuler kyllingen.
Skræl og hak hvidløg fint.
Varm olivenolie i en gryde og brun kyllingestrimlerne.
Tilsæt hvidløg og sauter sammen i 5 minutter.
Tilsæt vand, bouillonterning, kokosmælk, Dijonsennep og broccolibuketter.
Lad det simre i ca. 20 minutter.
For cremet konsistens blandes majsstivelse med vand og omrøres i gryden under konstant omrøring.
Fold de hvide bønner i, rør rundt og smag til.
Salt, peber og tilsæt eventuelt lidt mere dijonsennep for mere stik.
Servering
Top gryden med sesamfrø og frisk koriander.
Server med friskkogt jasminris
Lignende produkter
Dijonsennep
200 ml
Bouillon Umami
88 g
Fuldkorns Jasminris
500 g
Olivenolie ekstra jomfru
500 ml
Coconut Milk
400 ml
Lignende opskrifter
Glutenfri fusilli pastasalat
Pastaret med italiensk fettuccine
Pasta ovnret med chili pasta sauce
Pastaret med Conchiglioni
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent