Vi bruger cookies og andre tracking teknologier for at forbedre din oplevelse på vores website, til at vise personaliseret indhold, målrettede annoncer og til at forstå hvor vores besøgende kommer fra.
Pastaret med italiensk fettuccine
Hovedret
Serveringer: 4
400 g fettucine
1 glas chili tomatsauce
100 g grillede artiskokker
100 g ovnbagte tomater
75 g kalamata oliven uden sten
1 spsk. salt
1 tsk. oregano
Olivenolie efter smag
Parmesan
Frisk finthakket persille
Frisk basilikum
Fyld en stor gryde med vand og lad det koge op.
Når vandet koger tilsættes 1 spsk. salt til vandet.
Kog fettucine efter anvisning på pakken.
Dræn vandet fra den kogte fettucine og tag gryden af varmen.
Vend de resterende ingredienser sammen i gryden.
Anret retten på et stort fad og pynt af med mere hakket persille, basilikum og parmesan.
Ingredienser
400 g fettucine
1 glas chili tomatsauce
100 g grillede artiskokker
100 g ovnbagte tomater
75 g kalamata oliven uden sten
1 spsk. salt
1 tsk. oregano
Olivenolie efter smag
Parmesan
Frisk finthakket persille
Frisk basilikum
Fremgangsmåde
Fyld en stor gryde med vand og lad det koge op.
Når vandet koger tilsættes 1 spsk. salt til vandet.
Kog fettucine efter anvisning på pakken.
Dræn vandet fra den kogte fettucine og tag gryden af varmen.
Vend de resterende ingredienser sammen i gryden.
Anret retten på et stort fad og pynt af med mere hakket persille, basilikum og parmesan.