Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Pastaret med italiensk fettuccine
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
400 g fettucine
1 glas chili tomatsauce
100 g grillede artiskokker
100 g ovnbagte tomater
75 g kalamata oliven uden sten
1 spsk. salt
1 tsk. oregano
Olivenolie efter smag
Parmesan
Frisk finthakket persille
Frisk basilikum
Fyld en stor gryde med vand og lad det koge op.
Når vandet koger tilsættes 1 spsk. salt til vandet.
Kog fettucine efter anvisning på pakken.
Dræn vandet fra den kogte fettucine og tag gryden af varmen.
Vend de resterende ingredienser sammen i gryden.
Anret retten på et stort fad og pynt af med mere hakket persille, basilikum og parmesan.
Ingredienser
400 g fettucine
1 glas chili tomatsauce
100 g grillede artiskokker
100 g ovnbagte tomater
75 g kalamata oliven uden sten
1 spsk. salt
1 tsk. oregano
Olivenolie efter smag
Parmesan
Frisk finthakket persille
Frisk basilikum
Fremgangsmåde
Fyld en stor gryde med vand og lad det koge op.
Når vandet koger tilsættes 1 spsk. salt til vandet.
Kog fettucine efter anvisning på pakken.
Dræn vandet fra den kogte fettucine og tag gryden af varmen.
Vend de resterende ingredienser sammen i gryden.
Anret retten på et stort fad og pynt af med mere hakket persille, basilikum og parmesan.
Lignende opskrifter
Glutenfri fusilli pastasalat
Pasta ovnret med chili pasta sauce
Pastaret med Conchiglioni
Sommersalat med pasta
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent