Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Sommersalat med pasta
Salat
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
150 g conchiglioni fuldkornspasta
1 bakke aspargesbroccoli eller 1 broccoli
1 lille bundt radiser
2 håndfulde rucola
10 små dadeltomater
50 g friskbælgede ærter (eller frosne)
50 g parmesan i flager
50 g cashewnødder
Dressing
1 dl olivenolie
3 spsk. granatæble eddike
1 tsk. Herbes de Provence krydderi eller ½ tsk basilikum og timian
fint havsalt
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Tilsæt broccoli ca 1 min før pastaen er færdigkogt.
Hæld vandet fra og overhæld med iskoldt vand.
Rør imens dressingen sammen og smag til med salt.
Skyl derefter rucolaen og bælg/optø ærterne.
Vask og skær radiserne i tynde skiver.
Rist cashewnødder på en tør pande til de er gyldne.
Vend pasta/broccoli med de andre ingredienser og dryp med dressingen.
Server gerne med lækkert brød og evt. sprødstegte kyllingelår.
Ingredienser
150 g conchiglioni fuldkornspasta
1 bakke aspargesbroccoli eller 1 broccoli
1 lille bundt radiser
2 håndfulde rucola
10 små dadeltomater
50 g friskbælgede ærter (eller frosne)
50 g parmesan i flager
50 g cashewnødder
Dressing
1 dl olivenolie
3 spsk. granatæble eddike
1 tsk. Herbes de Provence krydderi eller ½ tsk basilikum og timian
fint havsalt
Fremgangsmåde
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Tilsæt broccoli ca 1 min før pastaen er færdigkogt.
Hæld vandet fra og overhæld med iskoldt vand.
Rør imens dressingen sammen og smag til med salt.
Skyl derefter rucolaen og bælg/optø ærterne.
Vask og skær radiserne i tynde skiver.
Rist cashewnødder på en tør pande til de er gyldne.
Vend pasta/broccoli med de andre ingredienser og dryp med dressingen.
Server gerne med lækkert brød og evt. sprødstegte kyllingelår.
Lignende opskrifter
Glutenfri fusilli pastasalat
Pastaret med italiensk fettuccine
Pasta ovnret med chili pasta sauce
Pastaret med Conchiglioni
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent