Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Tagliatelle med tomat og hviløgs malede grøntsager
Hovedret
Serveringer: 6
Ingredienser
Fremgangsmåde
480 g tagliatelle
300 g grøn wokblanding, halvt optøet
1 dåse (130g) Urtekram tomat pesto
1 Urtekram umami bouillonterning
3 spsk Urtekram olivenolie
2 fed hvidløg, hakket
Dekoration
Persille blade
I en rummelig gryde koges vand med bouillonterningen og pastaen indtil "al dente" i henhold til instruktionerne på pakken.
Lad vandet dryppe af og hæld pastaen tilbage i gryden.
Bland tomatpestoen i den forkogte pasta. (1-2 dåser afhængigt af den ønskede styrke). Gem nogle til toppen af det med.
Varm olie i en gryde og sauter hvidløg i et minut.
Tilsæt wokblandingen og steg i cirka 5 minutter.
Servering
Server den cremede pasta med basilikumblade, groft revet parmesan og hvidløgssauterede grøntsager.
Ingredienser
480 g tagliatelle
300 g grøn wokblanding, halvt optøet
1 dåse (130g) Urtekram tomat pesto
1 Urtekram umami bouillonterning
3 spsk Urtekram olivenolie
2 fed hvidløg, hakket
Dekoration
Persille blade
Fremgangsmåde
I en rummelig gryde koges vand med bouillonterningen og pastaen indtil "al dente" i henhold til instruktionerne på pakken.
Lad vandet dryppe af og hæld pastaen tilbage i gryden.
Bland tomatpestoen i den forkogte pasta. (1-2 dåser afhængigt af den ønskede styrke). Gem nogle til toppen af det med.
Varm olie i en gryde og sauter hvidløg i et minut.
Tilsæt wokblandingen og steg i cirka 5 minutter.
Servering
Server den cremede pasta med basilikumblade, groft revet parmesan og hvidløgssauterede grøntsager.
Lignende produkter
Tomato pesto
130 g
Bouillon Umami
88 g
Olivenolie ekstra jomfru
500 ml
Lignende opskrifter
Glutenfri fusilli pastasalat
Pastaret med italiensk fettuccine
Pasta ovnret med chili pasta sauce
Pastaret med Conchiglioni
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent