Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Kokosbar
Søde Sager
Serveringer: 20
Ingredienser
Fremgangsmåde
100 g kokosolie
50 g rørsukker
50 g kokossukker
4 spsk. agavesirup
190 g havregryn
50 g kokosmel
50 g mandelmel
100 g groft hakkede nødder, vælg selv dine favoritnødder
1 knivspids salt
Tænd ovnen på 175 grader. Beklæd en 20*20 cm bageform med bagepapir.
Smelt olie, rør- og kokossukker og sirup i en gryde.
Det må ikke blive for varmt, men skal blot smelte.
Kom de øvrige ingredienser ned i gryden til sukkerolien.
Vend det godt sammen, og kom massen ned i bageformen.
Pres massen sammen – dette gøres nemmest ved at lægge et stykke bagepapir ovenpå og presse med flade hænder.
Kom kokos-nøddemassen i ovnen og bag den i 20-25 min., til den er gylden.
Lad den køle helt af på en bagerist.
Skær eller bræk pladen i ønskede størrelser.
Vælger du at skære den ud i ensartede stykker, så brug en god brødkniv til at skære med.
Ingredienser
100 g kokosolie
50 g rørsukker
50 g kokossukker
4 spsk. agavesirup
190 g havregryn
50 g kokosmel
50 g mandelmel
100 g groft hakkede nødder, vælg selv dine favoritnødder
1 knivspids salt
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175 grader. Beklæd en 20*20 cm bageform med bagepapir.
Smelt olie, rør- og kokossukker og sirup i en gryde.
Det må ikke blive for varmt, men skal blot smelte.
Kom de øvrige ingredienser ned i gryden til sukkerolien.
Vend det godt sammen, og kom massen ned i bageformen.
Pres massen sammen – dette gøres nemmest ved at lægge et stykke bagepapir ovenpå og presse med flade hænder.
Kom kokos-nøddemassen i ovnen og bag den i 20-25 min., til den er gylden.
Lad den køle helt af på en bagerist.
Skær eller bræk pladen i ønskede størrelser.
Vælger du at skære den ud i ensartede stykker, så brug en god brødkniv til at skære med.
Lignende opskrifter
Ispinde Rødbede og granatæble
Ispind med kokos og banan
Krydrede mangofrugtstænger
Konfektkugler med æble og mango
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent