Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Konfektkugler med æble og mango
Søde Sager
Serveringer: 16
Ingredienser
Fremgangsmåde
100 g pekannødder
80 g mango
20 g tørrede æbletern
1 spsk. kokosolie
1 lime, skal og saft heraf
1 knivspids vaniljepulver
1 knivspids himalayasalt
1 dl ristede kokoschips til at trille konfekten i
Udblød de tørrede mango i vand i 20 minutter.
Rist pekannødderne på en varm, tør pande.
Lad dem afkøle.
Blend alt bortset fra æbletærten til en grov masse i foodprocessoren.
Tilsæt æbletærte og kør indtil alt har samme konsistens.
Tilføj evt. 1 spiseskefuld vand, hvis massen er for tør.
Form til små kugler og tril dem i de ristede kokosflager.
Opbevar konfekten i køleskabet.
Ingredienser
100 g pekannødder
80 g mango
20 g tørrede æbletern
1 spsk. kokosolie
1 lime, skal og saft heraf
1 knivspids vaniljepulver
1 knivspids himalayasalt
1 dl ristede kokoschips til at trille konfekten i
Fremgangsmåde
Udblød de tørrede mango i vand i 20 minutter.
Rist pekannødderne på en varm, tør pande.
Lad dem afkøle.
Blend alt bortset fra æbletærten til en grov masse i foodprocessoren.
Tilsæt æbletærte og kør indtil alt har samme konsistens.
Tilføj evt. 1 spiseskefuld vand, hvis massen er for tør.
Form til små kugler og tril dem i de ristede kokosflager.
Opbevar konfekten i køleskabet.
Lignende opskrifter
Ispinde Rødbede og granatæble
Ispind med kokos og banan
Krydrede mangofrugtstænger
Kokosbar
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent