Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Krydrede mangofrugtstænger
Søde Sager
Serveringer:
Ingredienser
Fremgangsmåde
100 g soltørret mango, udblødte min. 30 min.
100 g soltørrede dadler
80 g cashewnødder
1-2 spsk. kokosolie
½ tsk. gurkemeje
1/4 tsk. ingefærpulver
1 nip havsalt
Kom alle ingredienser i en foodprocesser og kør til en ensartet og cremet masse.
Rul massen ud mellem to stykker bagepapir.
Massen udrulles ca. til ½ cm tykkelse.
Læg massen på køl eller frost, hvis det skal gå stærkt og lad dem sætte sig.
Skær stængerne ud i de ønskede størrelser og pak dem ind i husholdningsfilm eller madpakkepair.
Ingredienser
100 g soltørret mango, udblødte min. 30 min.
100 g soltørrede dadler
80 g cashewnødder
1-2 spsk. kokosolie
½ tsk. gurkemeje
1/4 tsk. ingefærpulver
1 nip havsalt
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienser i en foodprocesser og kør til en ensartet og cremet masse.
Rul massen ud mellem to stykker bagepapir.
Massen udrulles ca. til ½ cm tykkelse.
Læg massen på køl eller frost, hvis det skal gå stærkt og lad dem sætte sig.
Skær stængerne ud i de ønskede størrelser og pak dem ind i husholdningsfilm eller madpakkepair.
Lignende opskrifter
Ispinde Rødbede og granatæble
Ispind med kokos og banan
Konfektkugler med æble og mango
Kokosbar
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent