Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Chokolade- lakridskarameller
Søde Sager
Serveringer: 50
Ingredienser
Fremgangsmåde
100 g økologisk smør
3 dl kokossukker
1 dl kokossirup
2 dl økologisk piskefløde
1 tsk. hvidvinseddike
1/2 dl kakao
1 1/2 tsk. rålakridspulver
1 knivspids himalayasalt
1/2 tsk. flagesalt til pynt
Smelt smørret i en tykbundet kasserolle.
Bland i de resterende ingredienser og pisk grundigt, så alle klumper opløses.
Lad karmelmassen koge uden låg, indtil den når 125 grader.
Rør forsigtigt fra tid til anden.
Tilberedningstiden kan variere meget og varierer fra 20-40 minutter.
Hvis du ikke har et køkkentermometer, er det godt at lave køleprøve for at vide, hvornår massen er kogt.
Tag en teske af massen op og slip den i et glas iskoldt vand.
Hvis massen ruller sig til en solid kugle, er den klar.
Hæld massen op i en lille form, ca. 15x20 cm, for at få mange tykke stykker.
Drys med flagesalt og lad afkøle ved stuetemperatur.
Skær karmelmassen i stykker og indpak dem i små stykker smørpapir eller cellofan.
Opbevares i en krukke ved stuetemperatur.
Ingredienser
100 g økologisk smør
3 dl kokossukker
1 dl kokossirup
2 dl økologisk piskefløde
1 tsk. hvidvinseddike
1/2 dl kakao
1 1/2 tsk. rålakridspulver
1 knivspids himalayasalt
1/2 tsk. flagesalt til pynt
Fremgangsmåde
Smelt smørret i en tykbundet kasserolle.
Bland i de resterende ingredienser og pisk grundigt, så alle klumper opløses.
Lad karmelmassen koge uden låg, indtil den når 125 grader.
Rør forsigtigt fra tid til anden.
Tilberedningstiden kan variere meget og varierer fra 20-40 minutter.
Hvis du ikke har et køkkentermometer, er det godt at lave køleprøve for at vide, hvornår massen er kogt.
Tag en teske af massen op og slip den i et glas iskoldt vand.
Hvis massen ruller sig til en solid kugle, er den klar.
Hæld massen op i en lille form, ca. 15x20 cm, for at få mange tykke stykker.
Drys med flagesalt og lad afkøle ved stuetemperatur.
Skær karmelmassen i stykker og indpak dem i små stykker smørpapir eller cellofan.
Opbevares i en krukke ved stuetemperatur.
Lignende opskrifter
Æble- abrikossorbet
Cashewcreme til alt det søde
Cashewtrøfler
Eksotiske mango delights:
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent