Vi bruger cookies og andre tracking teknologier for at forbedre din oplevelse på vores website, til at vise personaliseret indhold, målrettede annoncer og til at forstå hvor vores besøgende kommer fra.
Chokoladekage med brombær
Dessert
Serveringer: 4
Af Kirsten Skaarup
2 æg
150 g råsukker
1 tsk bagepulver
5 spsk kakao
et nip salt
75 g hvedemel
2 spsk reven skal af en økologisk citron
75 g smeltet, let afkølet smør
brombær eller andre bær
flormelis
Pisk æggene lyse og skummende med sukkeret.
Bland bagepulver, kakao, salt og hvedemel og sigt det i æggemassen.
Tilsæt 1 spsk reven citronskal og bland dejen grundigt. Tilsæt smørret.
Bred dejen ud i en kvadratisk eller rund tærteform beklædt med bagepapir.
Bag kagen i en 180 grader varm ovn ca. 20 minutter.
Den skal stadig være lidt blød i midten.
Afkøl kagen og pynt den med bær eller andre frugter.
Sigt lidt flormelis over kagen lige inden serveringen.
Ingredienser
2 æg
150 g råsukker
1 tsk bagepulver
5 spsk kakao
et nip salt
75 g hvedemel
2 spsk reven skal af en økologisk citron
75 g smeltet, let afkølet smør
brombær eller andre bær
flormelis
Fremgangsmåde
Pisk æggene lyse og skummende med sukkeret.
Bland bagepulver, kakao, salt og hvedemel og sigt det i æggemassen.
Tilsæt 1 spsk reven citronskal og bland dejen grundigt. Tilsæt smørret.
Bred dejen ud i en kvadratisk eller rund tærteform beklædt med bagepapir.
Bag kagen i en 180 grader varm ovn ca. 20 minutter.
Den skal stadig være lidt blød i midten.
Afkøl kagen og pynt den med bær eller andre frugter.
Sigt lidt flormelis over kagen lige inden serveringen.