Crumbletærte med pærer, bær og skyrcreme

Dessert
Serveringer: 6

Ingredienser

100 g økologiske havregryn
50 g økologisk mandelmel el. finthakkede økologiske mandler
30 g økologisk groft kokosmel
50 g økologisk kokoschips
75 g økologisk kokossukker
125 g koldt smør eller økologisk kokosolie

Fyld

3-4 økologiske pærer
50 g økologiske bær f.eks. blåbær og hindbær
1½ spsk. økologisk rørsukker
½ tsk. økologisk  kardemomme, stødt
½ tsk. økologisk ingefær, stødt

Skyrcreme

1½ dl økologisk piskefløde
1½ dl økologisk skyr
3 tsk. økologisk vaniljesukker eller økologisk rålakridspulver

Fremgangsmåde

Bland havregryn, mandler, sukker og smør el. kokosolie, det skal ligne grove krummer.
Skær pærerne i tern vend dem med bær, sukker og krydderier og fordel blandingen i en tærteform (ca. 25 cm i diameter).
Fordel dejen henover og bag ved 200o C i ca. 40 min.
Pisk fløden til et let skum.
Rør skyr med vaniljesukker og vend det med flødeskum.
Servér tærten lun med skyrcremen. 

Lignende opskrifter