Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Crumbletærte med pærer, bær og skyrcreme
Dessert
Serveringer: 6
Ingredienser
Fremgangsmåde
100 g økologiske havregryn
50 g økologisk mandelmel el. finthakkede økologiske mandler
30 g økologisk groft kokosmel
50 g økologisk kokoschips
75 g økologisk kokossukker
125 g koldt smør eller økologisk kokosolie
Fyld
3-4 økologiske pærer
50 g økologiske bær f.eks. blåbær og hindbær
1½ spsk. økologisk rørsukker
½ tsk. økologisk kardemomme, stødt
½ tsk. økologisk ingefær, stødt
Skyrcreme
1½ dl økologisk piskefløde
1½ dl økologisk skyr
3 tsk. økologisk vaniljesukker eller økologisk rålakridspulver
Bland havregryn, mandler, sukker og smør el. kokosolie, det skal ligne grove krummer.
Skær pærerne i tern vend dem med bær, sukker og krydderier og fordel blandingen i en tærteform (ca. 25 cm i diameter).
Fordel dejen henover og bag ved 200o C i ca. 40 min.
Pisk fløden til et let skum.
Rør skyr med vaniljesukker og vend det med flødeskum.
Servér tærten lun med skyrcremen.
Ingredienser
100 g økologiske havregryn
50 g økologisk mandelmel el. finthakkede økologiske mandler
30 g økologisk groft kokosmel
50 g økologisk kokoschips
75 g økologisk kokossukker
125 g koldt smør eller økologisk kokosolie
Fyld
3-4 økologiske pærer
50 g økologiske bær f.eks. blåbær og hindbær
1½ spsk. økologisk rørsukker
½ tsk. økologisk kardemomme, stødt
½ tsk. økologisk ingefær, stødt
Skyrcreme
1½ dl økologisk piskefløde
1½ dl økologisk skyr
3 tsk. økologisk vaniljesukker eller økologisk rålakridspulver
Fremgangsmåde
Bland havregryn, mandler, sukker og smør el. kokosolie, det skal ligne grove krummer.
Skær pærerne i tern vend dem med bær, sukker og krydderier og fordel blandingen i en tærteform (ca. 25 cm i diameter).
Fordel dejen henover og bag ved 200o C i ca. 40 min.
Pisk fløden til et let skum.
Rør skyr med vaniljesukker og vend det med flødeskum.
Servér tærten lun med skyrcremen.
Lignende opskrifter
Blåbær-cheesecake med Nocciolata & nødder
Blåbærmuffins med hvid chokolade
Chokoladekage med brombær
Chokoladebrud med hvid og mørk chokolade
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent