Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Fyldte kartoffelbrød
Brød & Bagværk
Serveringer: 13
Ingredienser
Fremgangsmåde
Dej
2 dl lunkent vand
25 g gær
½ tsk. salt
Ca. 500-600 g sigtet speltmel
250 g moste kogte kartofler
Fyld
50 g finthakket gulerod
50 g finthakket squash
50 g finthakket skalotteløg
50 g rød peberfrugt
1 fed hvidløg
Frisk timian
Olivenolie
Salt
Peber
Hæld lunkent vand i en skål, og rør gæren ud heri.
Tilsæt kartoffel, salt og sigtet speltmel og ælt dejen i en røremaskine.
Lad dejen hæve tildækket i 2 timer på køkkenbordet.
Sauter grøntsagerne let i olivenolie.
Tilsæt frisk timian og smag til med salt og peber.
Skær dejen op i stykker og rul dem til små runde fladbrød.
Fyld fladbrødene med grøntsagsfyldet og sæt dem i en smurt form med samlingen nederst.
Bages i 45-55 min. ved 180 grader varmluft.
Ingredienser
Dej
2 dl lunkent vand
25 g gær
½ tsk. salt
Ca. 500-600 g sigtet speltmel
250 g moste kogte kartofler
Fyld
50 g finthakket gulerod
50 g finthakket squash
50 g finthakket skalotteløg
50 g rød peberfrugt
1 fed hvidløg
Frisk timian
Olivenolie
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Hæld lunkent vand i en skål, og rør gæren ud heri.
Tilsæt kartoffel, salt og sigtet speltmel og ælt dejen i en røremaskine.
Lad dejen hæve tildækket i 2 timer på køkkenbordet.
Sauter grøntsagerne let i olivenolie.
Tilsæt frisk timian og smag til med salt og peber.
Skær dejen op i stykker og rul dem til små runde fladbrød.
Fyld fladbrødene med grøntsagsfyldet og sæt dem i en smurt form med samlingen nederst.
Bages i 45-55 min. ved 180 grader varmluft.
Lignende opskrifter
Veggie dogs
Veggie wraps med spinat
Veggie gyros
Fyldte auberginer med butter beans og cheddar
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent