Fyldte kartoffelbrød

Brød & Bagværk
Serveringer: 13

Ingredienser

Dej

2 dl lunkent vand
25 g gær
½ tsk. salt
Ca. 500-600 g sigtet speltmel
250 g moste kogte kartofler

Fyld

50 g finthakket gulerod
50 g finthakket squash
50 g finthakket skalotteløg
50 g rød peberfrugt
1 fed hvidløg
Frisk timian
Olivenolie
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Hæld lunkent vand i en skål, og rør gæren ud heri.
Tilsæt kartoffel, salt og sigtet speltmel og ælt dejen i en røremaskine.
Lad dejen hæve tildækket i 2 timer på køkkenbordet.
Sauter grøntsagerne let i olivenolie.
Tilsæt frisk timian og smag til med salt og peber.
Skær dejen op i stykker og rul dem til små runde fladbrød.
Fyld fladbrødene med grøntsagsfyldet og sæt dem i en smurt form med samlingen nederst. 
Bages i 45-55 min. ved 180 grader varmluft.

Lignende opskrifter