Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Veggie dogs
Hovedret
Serveringer: 8
Ingredienser
Fremgangsmåde
Dej
25 g gær
2 spsk. rørsukker
½ tsk. salt
3 dl mælk
50 g olivenolie
1 æg
500 g sigtet speltmel
1 sammenpisket æg
2 spsk. sesamfrø
Valgfri fyld
8-10 vegetariske pølser
Ketchup
Remoulade
Sennep
Syltede rødløg
AgurkeSalad
Ristede løgringe
Babyspinat
Fintsnittet rødkål
Lun mælken og lad den køle lidt af, inden den hældes i en skål.
Rør gæren ud i mælken sammen med sukker og salt.
Tilsæt æg og olivenolie i skålen og rør.
Kom mel ned i skålen lidt ad gangen og rør samtidig.
Ælt dejen godt igennem indtil den slipper skålen.
Kom dejen ud på et meldrysset bord og ælt den med dine hænders varme i 3-6 minutter.
Lade dejen hæve 1 time, tildækket.
Form 8-10 pølsebrød på bageplader med bagepapir.
Lad brødene hæve yderligere 10 minutter under klædet.
Tænd ovnen på 210 grader varmluft.
Pensel brødene med sammenpisket æg og drys med sesamfrø.
Bag pølsebrødene i 10-12 minutter.
Lad brødene køle lidt af inden du samler dine veggie dogs.
Ingredienser
Dej
25 g gær
2 spsk. rørsukker
½ tsk. salt
3 dl mælk
50 g olivenolie
1 æg
500 g sigtet speltmel
1 sammenpisket æg
2 spsk. sesamfrø
Valgfri fyld
8-10 vegetariske pølser
Ketchup
Remoulade
Sennep
Syltede rødløg
AgurkeSalad
Ristede løgringe
Babyspinat
Fintsnittet rødkål
Fremgangsmåde
Lun mælken og lad den køle lidt af, inden den hældes i en skål.
Rør gæren ud i mælken sammen med sukker og salt.
Tilsæt æg og olivenolie i skålen og rør.
Kom mel ned i skålen lidt ad gangen og rør samtidig.
Ælt dejen godt igennem indtil den slipper skålen.
Kom dejen ud på et meldrysset bord og ælt den med dine hænders varme i 3-6 minutter.
Lade dejen hæve 1 time, tildækket.
Form 8-10 pølsebrød på bageplader med bagepapir.
Lad brødene hæve yderligere 10 minutter under klædet.
Tænd ovnen på 210 grader varmluft.
Pensel brødene med sammenpisket æg og drys med sesamfrø.
Bag pølsebrødene i 10-12 minutter.
Lad brødene køle lidt af inden du samler dine veggie dogs.
Lignende opskrifter
Veggie wraps med spinat
Veggie gyros
Fyldte auberginer med butter beans og cheddar
Fyldte kartoffelbrød
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent