Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Veggie wraps med spinat
Hovedret
Serveringer: 8
Ingredienser
Fremgangsmåde
6 æg
4,5 dl havregryn
3 håndfulde spinat
1 bdt. persille, basilikum eller purløg
1,5 dl vand
3 spsk. olivenolie
Salt
Peber
Olivenolie til stegning
Fyld
Grøn pesto
Rød quinoa
Frisk basilikum
Fintsnittet rødkål
Avocado
Friskbælgede ærter
Mix cherrytomater
Hummus
Kom alle ingredienserne til dejen i en blender og blend til en ensartet masse.
Opvarm en pande med lidt olivenolie på.
Kom ca. 1,5 dl dej på panden og steg dine wraps sprøde på hver side.
Lad wrapsene køle af inden du fylder dem med grøntsager, quinoa og hummus.
Ingredienser
6 æg
4,5 dl havregryn
3 håndfulde spinat
1 bdt. persille, basilikum eller purløg
1,5 dl vand
3 spsk. olivenolie
Salt
Peber
Olivenolie til stegning
Fyld
Grøn pesto
Rød quinoa
Frisk basilikum
Fintsnittet rødkål
Avocado
Friskbælgede ærter
Mix cherrytomater
Hummus
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienserne til dejen i en blender og blend til en ensartet masse.
Opvarm en pande med lidt olivenolie på.
Kom ca. 1,5 dl dej på panden og steg dine wraps sprøde på hver side.
Lad wrapsene køle af inden du fylder dem med grøntsager, quinoa og hummus.
Lignende opskrifter
Veggie dogs
Veggie gyros
Fyldte auberginer med butter beans og cheddar
Fyldte kartoffelbrød
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent